Tag: richard kleinsman

Alleen maar liefde voor het Kleinsman Dental Center

Ik heb niets dan liefde voor het Kleinsman Dental Center! Een paar maanden geleden kwam ik voor het eerst hun kantoor binnen voor een afspraak en ik voelde me meteen thuis. Wat voor mij echter de doorslag gaf is de snelheid en de efficiëntie van het Kleinsman Dental Center. Ik had om persoonlijke redenen een afspraak nodig die meteen door kon gaan. Ik had echt niet meer dan een week tijd voor ik eigenlijk al moest verder geholpen zijn. Ik legde mijn situatie uit en ze hielpen mij meteen verder. Er werd een extra vroege afspraak voor mezelf gemaakt zodat ik toch geholpen kon worden. Eeuwige dankbaarheid daarvoor!

En dan heb ik het nog niet gehad over de tandartsen zelf! Ik ben er echt van overtuigd dat Richard Kleinsman de beste tandarts ter wereld is! Ik ken er zelf niks van maar bij elke stap legde de man me uit wat er eigenlijk aan de hand was. En dat op een manier die je als gewone mens ook gewoon kunt begrijpen. Bovendien legt hij het niet uit op een manier waarop duidelijk wordt gemaakt dat je er niets van kent. Ik voelde me de hele tijd gerespecteerd wat bij veel andere tandartsen wel anders is.

Het hoeft dan ook niet gezegd worden dat ik niets dan lof heb voor de werkwijze en professionaliteit van het Kleinsman Dental Center. Als je een tandarts nodig hebt die zich volledig in zal zetten voor jouw wensen en noden? Dan heb je het Kleinsman Dental Center nodig.

Een gratis intake gesprek bij Kleinsman Dental Center

Vindt u dat het tijd is geworden om uw tanden hun natuurlijke allure weer terug te geven? Heeft u er genoeg van dat uw tanden langzaam maar zeker hun glans verliezen? Laat in dat geval het Kleinsman Dental Center eens naar uw tanden en kiezen kijken. Kleinsman Dental Center, net over de grens in het Duitse Bocholt, is een tandartsenpraktijk die niet afwacht tot anderen met innovaties komen. In plaats daarvan werkt een team technici bij deze praktijk aan het perfectioneren van de eigen KL2-facings. Deze facings worden door Kleinsman zelf geproduceerd, volgens een concept dat hij samen met zijn medewerkers zelf heeft ontwikkeld. Bij het gebruik van deze facings hoeven uw eigen tanden niet bewerkt te worden, maar krijgt u toch uw oude glimlach weer terug.

Het idee achter de KL2-facings
Als er door een tandarts iets direct aan uw tanden wordt gedaan, dan is dit niet meer terug te draaien. Richard Kleinsman is ervan overtuigd dat het beter is om uw eigen tanden zoveel mogelijk ongemoeid te laten en in plaats daarvan met facings te werken. Deze facings worden over uw tanden heen gezet. U hoeft er daarbij niet bang voor te zijn dat u dan facings krijgt die niet aansluiten op uw eigen tanden. Alle facings worden bij Kleinsman namelijk helemaal op maat voor u geproduceerd, zodat ze een perfecte reproductie zijn van hoe uw tanden er vroeger uitzagen. U krijgt op deze manier daadwerkelijk uw oude, stralende gebit weer terug!

Meer weten over het Kleinsman Dental Center?
Op kleinsman.de/nl vindt u meer informatie over het Kleinsman Dental Center. Onze specialisten worden aan u voorgesteld en u leest meer over de techniek achter de KL2-facings. U wilt toch ook dat uw tanden de best mogelijke zorg krijgen die er voorhanden is? U bent altijd bij de kliniek van Richard Kleinsman welkom voor een gratis, vrijblijvend intake gesprek. Bij dit gesprek wordt er grondig naar uw gebit gekeken om te zien wat er allemaal mogelijk is. Er wordt dan gelijk bekeken wat de kosten zijn van een behandeling bij Kleinsman, zodat u later niet voor verrassingen komt te staan. Als u hiermee instemt wordt er een behandelplan gemaakt, waarna er kan worden begonnen met het teruggeven van uw stralende glimlach! U vindt het Kleinsman Dental Center over de grens in het Duitse Bocholt, maar Kleinsman heeft ook een kliniek in Naarden.

Kind aan huis bij Richard Kleinsman

Ik ben al enkele jaren kind aan huis bij tandarts Richard Kleinsman en zijn Kleinsman Dental Center en nog altijd zeer tevreden over de behandelingen daar. In de voorgaande jaren heb ik onder andere een facing gehad, een implantaat, wortelkanaalbehandeling en mijn tanden laten witten. Wat mij volledig over de streep trok de eerste keer dat ik het gebouw binnen stapte was het intake gesprek en de mate van professionaliteit die tijdens dat gesprek naar voren kwam. Er werden meteen foto’s genomen en een soort 3D-projectie werd gemaakt die ik zelf kon volgen. Zo kon Richard Kleinsman meteen zien welke problemen zich aan mijn gebit voordeden en welke problemen er in de toekomst misschien wel eens op konden duiken. Op deze wijze werd, in samenspraak met mij, een behandelingswijze opgesteld en kon ik meteen ook het eindresultaat zien.

Het Kleinsman Dental Center is een moderne, propere praktijk die altijd een hygiënische en nauwkeurige indruk geeft. De behandelende tandartsen maken het je als patiënt zo comfortabel mogelijk en wat ik persoonlijk zeer leuk vind: de informatiestroom stopt nooit. Er wordt bij alles voldoende uitleg en commentaar gegeven. Vriendelijkheid mag je verwachten maar stel je hier vast en zeker geen small talk bij voor: de tandartsen in het Kleinsman Dental Center zijn ernstige artsen die hun aandacht op jouw gebit vestigen. Als korte samenvatting: ik heb enkel maar positieve ervaringen bij het Kleinsman Dental Center. Het is een betrouwbaar centrum die garant staat voor een degelijke en hygiënische behandeling met een goede nazorg.

Richard Kleinsman: voor een natuurlijk resultaat

Je kent het type vast wel. Je ziet iemand op straat glimlachen en een ontzettende witte gloed straalt op je af. Belachelijk is dat toch? Die tanden van zo’n witheid dat je bijna zou vermoeden dat er een nucleair ongeluk aan de basis ervan ligt. Het is een stelling waar Richard Kleinsman, autoriteit op het gebied van de esthetische tandheelkunde, zeker en vast mee akkoord kan gaan.

De nieuwste trends

Wat moet je niet verwachten van een bezoek aan het Kleinsman Dental Center? Tanden van de orde zoals hierboven beschreven. Wat mag en moet je wel verwachten? Een natuurlijke glimlach en een natuurlijk resultaat. Witter dan wit is immers volledig uit. Zoals de man zelf zegt “vreselijk die trend. Mensen beseffen niet dat er net ouder uitzien met te witte tanden”. Het motto van het Kleinsman Dental Center is dan ook dat onopvallend mooi en koninklijk de waarden zijn om naar te streven. Waar mogelijk probeert Richard Kleinsman mensen verder te helpen met een minimale ingreep en behoud van het gebit. De zogenaamde non-prep facings.

Innovatie

Deze non-prep facings worden in grote mate mogelijk gemaakt door de technologische middelen waarover het Kleinsman Dental Center beschikt. Zo maken ze gebruik van het zogenaamde Digital Smile Design systeem. Dit is een soort videotraject dat aan de hand van video- en foto-opnames meteen aan de patiënt laat zien hoe het er nu uitziet en ook hoe het er na de behandeling uit zal zien. Ideaal voor een zo natuurlijk mogelijk resultaat.