Diep verscholen in het Duitse Bocholt ligt de kliniek van het Kleinsman Dental Center waar tandarts Richard Kleinsman de plak zwaait en een hele lijst aan beroemd clientèle aan de witste tanden helpt. Een kleine greep uit de lijst met bekende BN’ers die de kliniek frequenteren? Estelle Cruijf en nog heel wat anderen. Het is dan ook veilig om te zeggen dat de broers Kleinsman een stevige reputatie hebben opgebouwd doorheen de jaren.

Richard Kleinsman

Het Kleinsman Dental Center wordt gerund door zowel Richard als Bertho die in 1992 aan hun beroepsleven begonnen als gewone tandartsen. In tegenstelling tot heel wat van hun collega’s echter bleek de roeping van beide heren al heel snel esthetiek te zijn. Aan de hand van cursussen en lezingen duurde het dan ook niet lang vooraleer het Kleinsman Dental Center een ware naam als een klok was in het veld van de esthetische tandheelkunde. Vandaag de dag is het dental center van de broers uitgegroeid tot een internationale speler met tientallen werknemers en diverse vestigingen. Zo kunt u ook in Bosch en Duin al terecht bij Richard Kleinsman. Benieuwd wat er zo allemaal gedaan kan worden? Bezoek Kleinsman.de voor een ideetje.

De werking

Een bezoekje aan het Dental Center begint natuurlijk altijd met een uitgebreid intakegesprek. De volgende stap is het nemen van afdrukken en overzichtsfoto’s en het in kaart brengen van de mogelijkheden met een tandtechnicus. Of u nu de witste tanden wenst of eender wat anders van de nieuwste trend: bij Kleinsman.de kunt u zeker terecht.