Je kent het type vast wel. Je ziet iemand op straat glimlachen en een ontzettende witte gloed straalt op je af. Belachelijk is dat toch? Die tanden van zo’n witheid dat je bijna zou vermoeden dat er een nucleair ongeluk aan de basis ervan ligt. Het is een stelling waar Richard Kleinsman, autoriteit op het gebied van de esthetische tandheelkunde, zeker en vast mee akkoord kan gaan.

De nieuwste trends

Wat moet je niet verwachten van een bezoek aan het Kleinsman Dental Center? Tanden van de orde zoals hierboven beschreven. Wat mag en moet je wel verwachten? Een natuurlijke glimlach en een natuurlijk resultaat. Witter dan wit is immers volledig uit. Zoals de man zelf zegt “vreselijk die trend. Mensen beseffen niet dat er net ouder uitzien met te witte tanden”. Het motto van het Kleinsman Dental Center is dan ook dat onopvallend mooi en koninklijk de waarden zijn om naar te streven. Waar mogelijk probeert Richard Kleinsman mensen verder te helpen met een minimale ingreep en behoud van het gebit. De zogenaamde non-prep facings.

Innovatie

Deze non-prep facings worden in grote mate mogelijk gemaakt door de technologische middelen waarover het Kleinsman Dental Center beschikt. Zo maken ze gebruik van het zogenaamde Digital Smile Design systeem. Dit is een soort videotraject dat aan de hand van video- en foto-opnames meteen aan de patiënt laat zien hoe het er nu uitziet en ook hoe het er na de behandeling uit zal zien. Ideaal voor een zo natuurlijk mogelijk resultaat.