Categorie: Tandarts

Een verzorgd en stralend, wit gebit

Wie wil dat nu niet, een stralend, wit gebit. Een lach van een filmster. Ieder mens wil dat toch? Door veroudering en tandaanslag, gaat het gebit verkleuren. Het proces wordt versneld, door het gebruik van wijn, thee, voedingsmiddelen en nicotine. Vooral kleurstoffen in voedingsmiddelen kunnen op agressieve wijze in je tanden trekken. Deze verkleuringen zitten niet in het oppervlakkige glazuur, maar gaan veel dieper. Een witte, stralende lach, is voor iedereen bereikbaar. Het is vele malen aantrekkelijker om een lach met witte tanden te laten zien. Een optie is om je tanden met een tandpasta poetsen die witte tanden belooft. Niet echt verkeerd om te doen, maar het laten bleken van je tanden geeft sneller en veel betere resultaten.

Kleur van je tanden

Ieder mens heeft een andere kleur tanden. Van wit, gebroken wit tot geel en zelfs grijs. Het glazuur van je tanden is nagenoeg doorzichtig. De dikte van het tandbeen is eigenlijk bepalend voor de kleur. De tanden worden meestal donkerder naarmate je ouder wordt. Het glazuur slijt in de loop der jaren, zodat de kleur van het tandbeen duidelijker naar voren komt.
Professioneel laten bleken

Kleinsman.de is een deskundig bedrijf die een aantal mensen in dienst heeft die op professionele wijze je tanden kunnen bleken. Een ervaren team van gespecialiseerde medewerkers zorgen ervoor, dat je tanden er weer als nieuw uit komen te zien. Het bleken gaat op een veilige manier en geeft goede resultaten. Wil je op een deskundige manier behandeld worden, dan is het verstandig om on-line een afspraak te maken met een van de deskundige medewerkers.

Alleen maar liefde voor het Kleinsman Dental Center

Ik heb niets dan liefde voor het Kleinsman Dental Center! Een paar maanden geleden kwam ik voor het eerst hun kantoor binnen voor een afspraak en ik voelde me meteen thuis. Wat voor mij echter de doorslag gaf is de snelheid en de efficiëntie van het Kleinsman Dental Center. Ik had om persoonlijke redenen een afspraak nodig die meteen door kon gaan. Ik had echt niet meer dan een week tijd voor ik eigenlijk al moest verder geholpen zijn. Ik legde mijn situatie uit en ze hielpen mij meteen verder. Er werd een extra vroege afspraak voor mezelf gemaakt zodat ik toch geholpen kon worden. Eeuwige dankbaarheid daarvoor!

En dan heb ik het nog niet gehad over de tandartsen zelf! Ik ben er echt van overtuigd dat Richard Kleinsman de beste tandarts ter wereld is! Ik ken er zelf niks van maar bij elke stap legde de man me uit wat er eigenlijk aan de hand was. En dat op een manier die je als gewone mens ook gewoon kunt begrijpen. Bovendien legt hij het niet uit op een manier waarop duidelijk wordt gemaakt dat je er niets van kent. Ik voelde me de hele tijd gerespecteerd wat bij veel andere tandartsen wel anders is.

Het hoeft dan ook niet gezegd worden dat ik niets dan lof heb voor de werkwijze en professionaliteit van het Kleinsman Dental Center. Als je een tandarts nodig hebt die zich volledig in zal zetten voor jouw wensen en noden? Dan heb je het Kleinsman Dental Center nodig.

Kind aan huis bij Richard Kleinsman

Ik ben al enkele jaren kind aan huis bij tandarts Richard Kleinsman en zijn Kleinsman Dental Center en nog altijd zeer tevreden over de behandelingen daar. In de voorgaande jaren heb ik onder andere een facing gehad, een implantaat, wortelkanaalbehandeling en mijn tanden laten witten. Wat mij volledig over de streep trok de eerste keer dat ik het gebouw binnen stapte was het intake gesprek en de mate van professionaliteit die tijdens dat gesprek naar voren kwam. Er werden meteen foto’s genomen en een soort 3D-projectie werd gemaakt die ik zelf kon volgen. Zo kon Richard Kleinsman meteen zien welke problemen zich aan mijn gebit voordeden en welke problemen er in de toekomst misschien wel eens op konden duiken. Op deze wijze werd, in samenspraak met mij, een behandelingswijze opgesteld en kon ik meteen ook het eindresultaat zien.

Het Kleinsman Dental Center is een moderne, propere praktijk die altijd een hygiënische en nauwkeurige indruk geeft. De behandelende tandartsen maken het je als patiënt zo comfortabel mogelijk en wat ik persoonlijk zeer leuk vind: de informatiestroom stopt nooit. Er wordt bij alles voldoende uitleg en commentaar gegeven. Vriendelijkheid mag je verwachten maar stel je hier vast en zeker geen small talk bij voor: de tandartsen in het Kleinsman Dental Center zijn ernstige artsen die hun aandacht op jouw gebit vestigen. Als korte samenvatting: ik heb enkel maar positieve ervaringen bij het Kleinsman Dental Center. Het is een betrouwbaar centrum die garant staat voor een degelijke en hygiënische behandeling met een goede nazorg.

Durf weer te lachen met facings

Wie niet tevreden is met zijn of haar tanden, durft vaak niet onbezorgd te lachen. En dat is jammer, want het kan ook anders. Een goede optie om een glimlach weer stralend te maken, is het kiezen voor facings van Kleinsman.de. Door de vorm of kleur van bijvoorbeeld een van de voortanden te veranderen, krijgt een mond – en ook een gezicht – een heel andere uitstraling. Scheefstaande tanden komen door facings weer keurig recht te staan en vergeelde tanden zijn verleden tijd. Een facing is een dun schildje dat op de tand gezet wordt en waarmee niet alleen scheve of verkleurde tanden een nieuw uiterlijk krijgen, maar waarmee ook spleetjes tussen tanden weggehaald kunnen worden. Het dunne laagje dat op de tand komt, heeft echt de kleur van een tand, waardoor er geen verschil te zien is met andere tanden in de mond. Er is de keuze uit twee verschillende soorten facings. Een facing van composiet en het meer duurzame materiaal porselein. Wie een facing heeft, hoeft deze niet in het bijzonder te onderhouden. Simpelweg poetsen zoals de andere tanden is al genoeg. Rondlopen met afgebroken stukjes of verkleuringen aan een tand hoeft niet meer – met een simpele behandeling straalt een mond weer met facings van Kleinsman.de!