Categorie: Reviews

Richard Kleinsman: voor een natuurlijk resultaat

Je kent het type vast wel. Je ziet iemand op straat glimlachen en een ontzettende witte gloed straalt op je af. Belachelijk is dat toch? Die tanden van zo’n witheid dat je bijna zou vermoeden dat er een nucleair ongeluk aan de basis ervan ligt. Het is een stelling waar Richard Kleinsman, autoriteit op het gebied van de esthetische tandheelkunde, zeker en vast mee akkoord kan gaan.

De nieuwste trends

Wat moet je niet verwachten van een bezoek aan het Kleinsman Dental Center? Tanden van de orde zoals hierboven beschreven. Wat mag en moet je wel verwachten? Een natuurlijke glimlach en een natuurlijk resultaat. Witter dan wit is immers volledig uit. Zoals de man zelf zegt “vreselijk die trend. Mensen beseffen niet dat er net ouder uitzien met te witte tanden”. Het motto van het Kleinsman Dental Center is dan ook dat onopvallend mooi en koninklijk de waarden zijn om naar te streven. Waar mogelijk probeert Richard Kleinsman mensen verder te helpen met een minimale ingreep en behoud van het gebit. De zogenaamde non-prep facings.

Innovatie

Deze non-prep facings worden in grote mate mogelijk gemaakt door de technologische middelen waarover het Kleinsman Dental Center beschikt. Zo maken ze gebruik van het zogenaamde Digital Smile Design systeem. Dit is een soort videotraject dat aan de hand van video- en foto-opnames meteen aan de patiënt laat zien hoe het er nu uitziet en ook hoe het er na de behandeling uit zal zien. Ideaal voor een zo natuurlijk mogelijk resultaat.

Kleinsman Dental Center: geweldig!

Mijn man en ik wonen al een enige tijd in Duitsland en wij zijn na onze verhuizing naar Duitsland erg veel bezig geweest met het vinden van geschikte tandartsen en huisartsen. De huisarts was sneller gevonden dan de tandarts. Maar deze laatste hebben wij gelukkig kunnen vinden in Kleinsman Dental Center.

Kleinsman Dental Center is een goed verzorgd centrum waar je er aan het begin al van uit kan gaan dat ze ook goed zullen zijn voor je gebit. De tandartsen zijn vriendelijk en bieden je de zorg die je verdiend. Ze nemen echt de tijd voor je en horen je klachten goed aan. Tijdens de behandeling zorgen ze er ook voor dat je je echt op je gemak voelt. Het centrum maakt gebruik van geavanceerde technieken en middelen en wij zijn er echt op vooruitgegaan als we dit centrum vergelijken met het centrum waar we eerst bij aangesloten waren. Voorheen was ik nogal bang om naar de tandarts te gaan. Dit had er mee te maken omdat ik wat slechte ervaringen heb gehad met behandelingen die ik bij het vorige centrum heb ondergaan. Ik had vaak last van pijnen na de behandelingen. Dat is nu totaal niet meer het geval. Ik zou vele mensen die woonachtig zijn in Duitsland aanraden om gebruik te maken van de diensten van Kleinsman.de. Je zal merken dat de ervaringen die je voorheen had met de tandartsen geheel komen te vervallen en dat je nu heel nieuwe ervaringen zal opdoen!