Vindt u dat het tijd is geworden om uw tanden hun natuurlijke allure weer terug te geven? Heeft u er genoeg van dat uw tanden langzaam maar zeker hun glans verliezen? Laat in dat geval het Kleinsman Dental Center eens naar uw tanden en kiezen kijken. Kleinsman Dental Center, net over de grens in het Duitse Bocholt, is een tandartsenpraktijk die niet afwacht tot anderen met innovaties komen. In plaats daarvan werkt een team technici bij deze praktijk aan het perfectioneren van de eigen KL2-facings. Deze facings worden door Kleinsman zelf geproduceerd, volgens een concept dat hij samen met zijn medewerkers zelf heeft ontwikkeld. Bij het gebruik van deze facings hoeven uw eigen tanden niet bewerkt te worden, maar krijgt u toch uw oude glimlach weer terug.

Het idee achter de KL2-facings
Als er door een tandarts iets direct aan uw tanden wordt gedaan, dan is dit niet meer terug te draaien. Richard Kleinsman is ervan overtuigd dat het beter is om uw eigen tanden zoveel mogelijk ongemoeid te laten en in plaats daarvan met facings te werken. Deze facings worden over uw tanden heen gezet. U hoeft er daarbij niet bang voor te zijn dat u dan facings krijgt die niet aansluiten op uw eigen tanden. Alle facings worden bij Kleinsman namelijk helemaal op maat voor u geproduceerd, zodat ze een perfecte reproductie zijn van hoe uw tanden er vroeger uitzagen. U krijgt op deze manier daadwerkelijk uw oude, stralende gebit weer terug!

Meer weten over het Kleinsman Dental Center?
Op kleinsman.de/nl vindt u meer informatie over het Kleinsman Dental Center. Onze specialisten worden aan u voorgesteld en u leest meer over de techniek achter de KL2-facings. U wilt toch ook dat uw tanden de best mogelijke zorg krijgen die er voorhanden is? U bent altijd bij de kliniek van Richard Kleinsman welkom voor een gratis, vrijblijvend intake gesprek. Bij dit gesprek wordt er grondig naar uw gebit gekeken om te zien wat er allemaal mogelijk is. Er wordt dan gelijk bekeken wat de kosten zijn van een behandeling bij Kleinsman, zodat u later niet voor verrassingen komt te staan. Als u hiermee instemt wordt er een behandelplan gemaakt, waarna er kan worden begonnen met het teruggeven van uw stralende glimlach! U vindt het Kleinsman Dental Center over de grens in het Duitse Bocholt, maar Kleinsman heeft ook een kliniek in Naarden.