Gave tanden zijn een ongelofelijk kostbaar bezit. Een bezit waar jammer genoeg heel wat mensen te zelden bij stilstaan. Het komt dan ook meer dan zou moeten voor dat die tanden en dat gebit onvoldoende verzorgd worden door hun eigenaars. Een logisch resultaat van het niet voldoende verzorgen van een gebit is dan ook dat er na verloop van tijd dergelijke slijtage voorkomt dat een implantaat nodig is. En dan hebben we het zelfs nog niet gehad over tal van ander redenen waarom een implantaat nodig zou zijn: een ongeluk, een genetisch defect en ga zo maar door.

Kleinsman implantaten

Waar heel wat tandartsen en tandklinieken werken met een universele mal om implantaten en tanden in te zetten kan je bij Kleinsman een hele andere service verwachten. Het heeft immers toch geen zin om dat gapend gat in een gebit op te vullen met een tand die niet past bij de rest van dat gebit. Zoals je kunt nalezen op Kleinsman.de wordt er bij Kleinsman zwaar de nadruk gelegd op personalisatie van iedere tand en ieder implantaat. Zo ben je zelf ook zeker van het beste resultaat voor jouw gebit.

Kostprijs implantaat

Het spreekt voor zich dat een vraag die zich zeker zal stellen dan is: “en wat moet dat kosten?” Het antwoord op die vraag is dat dat onmogelijk te zeggen is door de verregaande persoonlijke natuur van iedere tand en iedere case. Het is daarom ook aangewezen een intake gesprek aan te gaan bij Kleinsman en zo kan er zo snel mogelijk een correcte offerte gemaakt worden van de kostprijs.