Mijn man en ik wonen al een enige tijd in Duitsland en wij zijn na onze verhuizing naar Duitsland erg veel bezig geweest met het vinden van geschikte tandartsen en huisartsen. De huisarts was sneller gevonden dan de tandarts. Maar deze laatste hebben wij gelukkig kunnen vinden in Kleinsman Dental Center.

Kleinsman Dental Center is een goed verzorgd centrum waar je er aan het begin al van uit kan gaan dat ze ook goed zullen zijn voor je gebit. De tandartsen zijn vriendelijk en bieden je de zorg die je verdiend. Ze nemen echt de tijd voor je en horen je klachten goed aan. Tijdens de behandeling zorgen ze er ook voor dat je je echt op je gemak voelt. Het centrum maakt gebruik van geavanceerde technieken en middelen en wij zijn er echt op vooruitgegaan als we dit centrum vergelijken met het centrum waar we eerst bij aangesloten waren. Voorheen was ik nogal bang om naar de tandarts te gaan. Dit had er mee te maken omdat ik wat slechte ervaringen heb gehad met behandelingen die ik bij het vorige centrum heb ondergaan. Ik had vaak last van pijnen na de behandelingen. Dat is nu totaal niet meer het geval. Ik zou vele mensen die woonachtig zijn in Duitsland aanraden om gebruik te maken van de diensten van Kleinsman.de. Je zal merken dat de ervaringen die je voorheen had met de tandartsen geheel komen te vervallen en dat je nu heel nieuwe ervaringen zal opdoen!