Wie wil dat nu niet, een stralend, wit gebit. Een lach van een filmster. Ieder mens wil dat toch? Door veroudering en tandaanslag, gaat het gebit verkleuren. Het proces wordt versneld, door het gebruik van wijn, thee, voedingsmiddelen en nicotine. Vooral kleurstoffen in voedingsmiddelen kunnen op agressieve wijze in je tanden trekken. Deze verkleuringen zitten niet in het oppervlakkige glazuur, maar gaan veel dieper. Een witte, stralende lach, is voor iedereen bereikbaar. Het is vele malen aantrekkelijker om een lach met witte tanden te laten zien. Een optie is om je tanden met een tandpasta poetsen die witte tanden belooft. Niet echt verkeerd om te doen, maar het laten bleken van je tanden geeft sneller en veel betere resultaten.

Kleur van je tanden

Ieder mens heeft een andere kleur tanden. Van wit, gebroken wit tot geel en zelfs grijs. Het glazuur van je tanden is nagenoeg doorzichtig. De dikte van het tandbeen is eigenlijk bepalend voor de kleur. De tanden worden meestal donkerder naarmate je ouder wordt. Het glazuur slijt in de loop der jaren, zodat de kleur van het tandbeen duidelijker naar voren komt.
Professioneel laten bleken

Kleinsman.de is een deskundig bedrijf die een aantal mensen in dienst heeft die op professionele wijze je tanden kunnen bleken. Een ervaren team van gespecialiseerde medewerkers zorgen ervoor, dat je tanden er weer als nieuw uit komen te zien. Het bleken gaat op een veilige manier en geeft goede resultaten. Wil je op een deskundige manier behandeld worden, dan is het verstandig om on-line een afspraak te maken met een van de deskundige medewerkers.