Ik heb niets dan liefde voor het Kleinsman Dental Center! Een paar maanden geleden kwam ik voor het eerst hun kantoor binnen voor een afspraak en ik voelde me meteen thuis. Wat voor mij echter de doorslag gaf is de snelheid en de efficiƫntie van het Kleinsman Dental Center. Ik had om persoonlijke redenen een afspraak nodig die meteen door kon gaan. Ik had echt niet meer dan een week tijd voor ik eigenlijk al moest verder geholpen zijn. Ik legde mijn situatie uit en ze hielpen mij meteen verder. Er werd een extra vroege afspraak voor mezelf gemaakt zodat ik toch geholpen kon worden. Eeuwige dankbaarheid daarvoor!

En dan heb ik het nog niet gehad over de tandartsen zelf! Ik ben er echt van overtuigd dat Richard Kleinsman de beste tandarts ter wereld is! Ik ken er zelf niks van maar bij elke stap legde de man me uit wat er eigenlijk aan de hand was. En dat op een manier die je als gewone mens ook gewoon kunt begrijpen. Bovendien legt hij het niet uit op een manier waarop duidelijk wordt gemaakt dat je er niets van kent. Ik voelde me de hele tijd gerespecteerd wat bij veel andere tandartsen wel anders is.

Het hoeft dan ook niet gezegd worden dat ik niets dan lof heb voor de werkwijze en professionaliteit van het Kleinsman Dental Center. Als je een tandarts nodig hebt die zich volledig in zal zetten voor jouw wensen en noden? Dan heb je het Kleinsman Dental Center nodig.